Novi Sad prevoz do aerodroma Nikola Tesla

PREVOZ OD NOVOG SADA DO AERODROMA NIKOLA TESLA U BEOGRADU

Da li često putujete avionom sa aerodroma Nikola Tesla? Verujemo da vama i vašim sugrađanima iz Novog Sada i okoline prilikom putovanja najviše muka zadaje transport do aerodroma i sa aerodroma do vašeg doma.

Postoje razni prevoznici koji imaju redovne linije na relaciji Novi Sad – Aerodroma Nikola Tesla, takav transport ima svoje prednosti i mane, ali mi imamo jedno mnogo jednostavnije rešenje za transport tako da ne morate više čekati i zavisiti od drugih. Saznajte više u nastavku teksta.

Dolazak na aerodrom

KAKO DOĆI DO AERODROMA NIKOLA TESLA – SAZNAJTE KOJA JE NAJBOLJA OPCIJA

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu najveći je aerodrom u Srbiji, a jedan je i od najprometnijih u regionu. To nam ukazuje da svakodnevno veliki broj ljudi cirkuliše, a svima najveću muku zadaje transport do i sa aerodroma.

Aerodrom se nalazi na periferiji Beograda, udaljen je oko 20km od centra grada, a da bi došli na vreme na check-in morate dobro organizovati vreme i transport.

Parking aerodrom Nikola Tesla

Koliko košta parking na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu?

Poslednjih nekoliko godina trend dolaska sopstvenim automobilom na aerodrom je sve veći, jer je mnogima jednostavnije doći svojim autom.

Ukoliko dolazite sopstvenim autom možete se organizovati kako vama odgovara, možete krenuti na aerodrom kad god želite, u povratku sa putovanja možete odmah krenuti bez razmišljanja da li neko može doći po vas i da li ima slobodnih taksi vozila. Pritom, parking je jeftinija opcija od taksija.

Sobe i apartmani u sklopu Sky Parkinga

Za dve godine rada primetili smo da veliki broj klijenata Sky Parkinga čeka duža vožnja pre ili posle leta. Kako bismo Vam obezbedili potreban odmor, sigurnu vožnju ili ukoliko jednostavno želite da provedete neko vreme u Beogradu, u prilici smo da Vam ponudimo prenoćište! U ponudi su sobe od 25m2 i apartmani od 50m2. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane sa besplatnim WiFi internetom, barom i terasom. Takodje sadrže prostor za sedenje sa flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, tušem i kadom. Apartman sadrži i potpuno opremljenu kuhinju. Za više informacija možete nas kontaktirati na 064-707-6133 ili putem mejla na office@skyparkingaerodrom.rs .

Vaš,

Sky Parking Aerodrom

Informacije u vezi Korona virusa

Sky Parking Aerodrom će raditi nesmetano tokom vanrednog stanja, 24h dnevno svakog dana. Preduzeli smo sve potrebne mere kako bi vožnja od parkinga do aerodroma i nazad bila bezbedna. Maske su obavezne i nakon svake vožnje koristi se dezinfekciono sredstvo u unutrašnjosti automobila. Usled komplikovane situacije, parking se neće naplaćivati dok traje policijski čas. Želimo Vam dobro zdravlje i čuvajte se!

Vaš,

Sky Parking Aerodrom

Novo povećanje kapaciteta Sky Parkinga!

Zbog sve većeg interesovanja i potraznje, Sky Parking aerodrom se ponovo širi! Radovi su privedeni kraju i novi, povećani kapacitet našeg parkinga iznosi 150 parking mesta! Želimo opet ovom prilikom da se zahvalimo na ukazanom poverenju i nadamo se da je ovo samo početak naše duge saradnje.

Vaš,

Sky Parking Aerodrom

Povećanje kapaciteta Sky Parking Aerodroma!

Zbog ogromnog interesovanja za naš aerodrom parking, primorani smo da poduplamo kapacitet našeg parkinga! Radovi su u toku i privode se kraju. Prošireni parking bice u funkciji vec ove nedelje! Želimo ovom prilikom da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju i da obećamo još viši nivo kvaliteta usluga!

Vaš,

Sky Parking Aerodrom

Otvoren je novi aerodrom parking- Sky Parking Aerodrom!

Otvoren je novi aerodrom parking- Sky Parking Aerodrom! Najmoderniji I najlepše sređen aerodrom parking se nalazi na samo 2 minuta od aerodroma Nikola Tesla. Sky Parking se nalazi u naseljenom delu, ograđen je, dobro osvetljen i pokriven video nadzorom. Video nadzor je dostupan na Vašem telefonu u bilo kom trenutku. Parking takođe ima obezbeđenje. Sky Parking je otvoren 24 sata dnevno svakog dana u godini! Osim usluga parkiranja, nudimo Vam besplatan prevoz do terminala kao i prevoz od terminala do parkinga u povratku. U sklopu cene parkinga je uključeno i pranje Vašeg vozila. Na našem parkingu imamo POS terminal tako da parking možete platiti i karticom. Očekujemo Vas!

Sky Parking Aerodrom

Scroll to Top