Parking aerodrom

Ukoliko često putujete avionom, sigurno znate koliki problem može predstavljati transport do aerodroma u Beogradu. O ovom problemu uglavnom razmišljamo na dan putovanja, eventualno dan ranije, a neretko nam to može umanjiti raspoloženje i euforiju povodom putovanja.

Znamo da će nam najbliži prijatelji ili članovi porodice uvek pomoći, kada su u mogućnosti, ali sam proces potrage ko bi mogao da nas odveze do aerodroma nije prijatan. Pritom, nekada i ne možemo naći nikoga ko u tom trenutku može da nam pomogne, a taksi prevoznici su uglavnom zauzeti ili ne mogu stići u određeno vreme.

Ako ste vozač i imate sopstveni automobil, u ovom tekstu predstavićemo vam najbolje rešenje kako stići na aerodrom a da ne zavisite ni od koga i bez velikih troškova.

Prednosti privatnog parkinga na aerodromu

Veliki broj ljudi voli nezavisnost, trude se da nikog ne mole za usluge, samo u situacijama kada su one preko potrebne. Jedan od razloga nastanka privatnih parkinga na aerodromu je upravo taj, da ne zavisite od drugih.

Osim što ne zavisite ni od koga, prevozom sopstvenim automobilom možete se bolje organizovati i uštedeti vreme, koje vam je na dan putovanja sigurno dragoceno. Svojim autom možete krenuti na check-in kad god želite, u zavisnosti od perioda dana procenite guzvu u saobraćaju, odredite kada želite krenuti i niko vas u tome ne može poremetiti.

Neretko se dešava da zbog obaveza osoba koja je obećala da vas preveze ne stigne na vreme, a ne zaboravite da će vam i u povratku trebati prevoz.

Privatni parking vam omogućava da povoljno ostavite vašeg mezimca na čuvanje, naše osoblje će vam pomoći oko prtljaga i prevesti sa parkinga do aerodroma, i u povratku sa aerodroma do parkinga. Tako da ne morate nikog zvati i moliti, osim što je potrebno nas obavestiti kada stižete.

Ono što je posebno važno naglasiti, pored svih navedenih prednosti Sky parking je jeftiniji u odnosu na taksi prevoz, tako da ćete dodatno uštedeti novac. Za kraća putovanja od nekoliko dana, ušteda je veća u odnosu na taksi.

U proseku taksi prevoznici za prevoz do aerodroma naplaćuju oko 20 € u jednom pravcu, što je ukupno 40 € u oba pravca. Ukoliko putujete na vikend, cena na našem parkingu za 3 dana je 1.700rsd. U poređenju sa taksi prevozom, uštedećete skoro 3.000din. Za cenu od 40 € koliko bi platili taksi, na našem parkingu možete ostaviti vozilo 10 dana, a mnogo vam je jednostavnije i praktičnije.

Kako funkcioniše SKY PARKING na aerodromu?

Pre polaska na aerodrom, a najbolje dan ili dva ranije, kontakirajte nas i uverite se da sigurno ima slobodnih mesta na Sky parkingu. Rezervaciju možete izvršiti online, porukom na viberu ili whatsappu, a možete nas i pozvati telefonom.

Sami izaberite način kontakta, a odgovor ćete dobiti svakako u roku od 5 minuta. Tako da ne morate razmišljati u putu da li ima mesta, već tu brigu rešite pre polaska.

Prilikom rezervacije, ukoliko prvi put dolazite na naš parking, poslaćemo vam detaljno uputstvo gde se nalazi Sky parking i kako do nas možete doći. Savetujemo da na parking dođete minimum 10 minuta pre planiranog check-in, po dolasku potrebno je izvršiti kratku evidenciju i i ostaviti nekoliko minuta da vam prenesemo prtljag i prevezemo do terminala.

Parking se nalazi na svega 3 minuta vožnje od aerodroma.

U povratku potrebno je da nas obavestite o vremenu poletanja i broju leta, kako bi vas službeni automobil čekao na vreme prilikom dolaska, i odmah prevezao do parking. Možete nam javiti i kada stignete na aerodrom ukoliko niste imali vremena pre poletanja, kao što smo već napomenuli za svega par minuta naše osoblje će stići po vas.

Sada možda postavljate sebi pitanje kako da ostavite vašeg mezimca nekim nepoznatim ljudima na parkingu koji je udaljen od grada? Vaš automobil je potpuno bezbedan na našem parkingu, a objasnićemo i zašto.

Kao što možete videti na slikama koje se nalaze na našem sajtu, parking je ograđen i dobro osvetljen. U svakom trenutku prostor obezbeđuje minimum jedan zaposlen, a ceo posed je pod video nadzorom. Kako bi nam više verovali i bili sigurniji da je sa vašim kolima sve u redu, dobijate link preko kog možete pratiti uživo kameru koja snima vaš automobil.

I to nije sve. Nudimo i dodatne usluge kao što su pranje automobila i smeštaj. Omogućili smo našim klijentima i uslugu pranja, pa ako želite da vas čeka čist auto, možete zakazati ovu uslugu. Takođe, ako ne želite da odmah po sletanju krenete na put, iz bilo kog razloga, možete koristiti sobe za prenoćište.

Sky parking na aerodromu Nikola Tesla

Nadamo se da smo uspeli da vam prenesemo sve potrebne informacije kroz ovaj tekst. Ukoliko nismo odgovorili na sva pitanja, zanima vas još nešto što ne možete pronaći na sajtu, budite slobodni da nas kontaktirate u bilo koje doba dana i noći, Sky parking radi non-stop svakog dana.

Pri sledećem putovanju pružite nam šansu da vam pokažemo da ovaj posao radimo na najbolji mogući način, daćemo sve od sebe da vam olakšamo svako naredno putovanje.

Ukoliko želite da rezervišete parking pozovite nas ili pošaljite upit.

Leave a Comment

Scroll to Top