Novi Sad prevoz do aerodroma Nikola Tesla

Da li često putujete avionom sa aerodroma Nikola Tesla? Verujemo da vama i vašim sugrađanima iz Novog Sada i okoline prilikom putovanja najviše muka zadaje transport do aerodroma i sa aerodroma do vašeg doma.

Postoje razni prevoznici koji imaju redovne linije na relaciji Novi Sad – Aerodroma Nikola Tesla, takav transport ima svoje prednosti i mane, ali mi imamo jedno mnogo jednostavnije rešenje za transport tako da ne morate više čekati i zavisiti od drugih. Saznajte više u nastavku teksta.

TAXI I KOMBI PREVOZ OD NOVOG SADA DO AERODROMA

S obzirom da veliki broj ljudi iz Novog Sada i okoline svakodnevno putuje sa aerodroma Nikola Tesla, danas postoji više različitih prevoznika koji svojim taksi i kombi vozilima transportuju putnike. Neki od njih imaju redovne linije, kako u dnevnim tako i u noćnim terminima.

Problem kod takvog transfera je što vi morate sa koferima doći do polazne tačke odakle kreće prevoznik, svoje vreme prilagođavate polascima, a ukoliko se desi da zakasnite na određen polazak taksi ili kombi prevoznika zakasnićete i na let.

Ali, transport do aerodroma može biti mnogo jednostavniji ukoliko imate automobil. Možete krenuti kad god želite, praviti pauze koje su neophodne ukoliko putujete sa malom decom, nećete čekati polazak kombija i vući kofere do stanice, itd.

SKY PARKING NA AERODROMU NIKOLA TESLA

Da li ste znali da postoji parking u blizini aerodroma na kom možete ostaviti vašeg mezimca dok putujete po svetu?

Parking na aerodromu je biznis model koji u Evropi postoji više od 50 godina, a pruža mnoge povoljnosti. Ono što je najvažnije ne zavisite od drugih, ne čekate taksi i ne morate nikoga moliti da vas vozi. Sami organizujete vaše vreme i put do aerodroma.

Ono što je jako važno da znate, vaš auto će na našem parkingu biti potpuno bezbedan. Parking je kompletno ograđen, pokriven sigurnosnim kamerama i u svakom trenutku na posedu se nalazi minimum jedan čuvar. Kako bi na putovanju što manje brinuli o svom autu, dobijate link preko kog možete uživo pratiti kameru koja snima vaš automobil.

Naš cilj je da vama u potpunosti olakšamo putovanje, zato vam pružamo uslugu transporta od parkinga do terminala, i od terminala do parkinga u povratku službenim automobilom. Tako da vas pri sletanju čekamo, vozimo do parkinga i možete odmah krenuti bez obzira u koje doba dana i noći sleteli na aerodrom u Beogradu.

KAKO FUNKCIONIŠE SKY PARKING

Pre polaska potrebno je da rezervišete, kako bi bili sigurni da još uvek ima slobodnih parking mesta. Prilikom rezervacije, ukoliko prvi put dolazite, dobićete detaljno objašnjenje gde se nalazi parking i kako do njega doći. Sky parking se nalazi na svega 3 minuta vožnje od terminala.

Savetujemo da na parking dođete minimum 10-15 minuta pre planiranog dolaska na aerodrom, kako bi imali vremena da završimo papirologiju, parkiramo vaš automobil, prebacimo prtljag u službeni auto i prevezemo vas do terminala.

U povratku pre poletanja potrebno je da nam javite vreme sletanja, kako bi vas naš vozač sačekao na aerodromu, i odmah transportovao do parkinga. Nakon plaćanja možete odmah krenuti vašoj kući.

Parking se plaća po danu, a cena zavisi od ukupnog broja dana. Za jedan dan potrebno je izdvojiti 700rsd, a za period od 30 i više dana potrebno je izdvojiti 200rsd po danu. Na primer, za period od 10 dana parking će vas koštati ukupno 4.500rsd. Ukoliko putujete na nekoliko dana, usluga privatnog parkinga se višestruko isplati.

REZERVIŠITE PARKING NA VREME

Da li sada shvatate koliko je jednostavnije doći sopstvenim kolima i poveriti ga nama na čuvanje? Mnogim ljudima koji žive van Beograda, a često putuju avionom, smo olakšali život. Pri sledećem putovanju pružite nam poverenje, a mi ćemo se potruditi da ispunimo vaša očekivanja.

Dostupni smo putem telefona, whatappa, vibera, facebooka, instagrama tako da nas možete kontaktirati za sva pitanja gde god i kad god vama odgovara, jer mi nemamo radno vreme.

Leave a Comment

Scroll to Top