Parking aerodrom Nikola Tesla

Poslednjih nekoliko godina trend dolaska sopstvenim automobilom na aerodrom je sve veći, jer je mnogima jednostavnije doći svojim autom.

Ukoliko dolazite sopstvenim autom možete se organizovati kako vama odgovara, možete krenuti na aerodrom kad god želite, u povratku sa putovanja možete odmah krenuti bez razmišljanja da li neko može doći po vas i da li ima slobodnih taksi vozila. Pritom, parking je jeftinija opcija od taksija.

Imate opciju da automobil parkirate na zvaničnom parkingu aerodroma ili da izaberete naš privatni Sky parking. U nastavku teksta saznajte razliku između zvaničnog i Sky parkinga, i koliko košta parking na aerodromu.

Prednosti Sky parkinga u odnosu na zvanični parking aerodroma Nikola Tesla u Beogradu

Pri otvaranju Sky parkinga razmišljali smo šta je ono što najviše muči putnike pri ostavljanju svog automobila na zvaničnom parkingu, potrudili smo se da tu uslugu unapredimo i osmislimo jednostavan i bezbedan način parkiranja i čuvanja vašeg mezimca.

Osnovne prednosti Sky parkinga u odnosu na zvanični parking aerodroma su:

  • Briga o svakom klijentu
  • Jednostavne online rezervacije ili putem telefona
  • Potpuna bezbednost automobila

Pre svega, mi se brinemo o svakom klijentu i jako nam je važno da proces bude što jednostavniji i što kraći, kako bi na aerodrom stigli na vreme. Znamo koliko vam je naporno pakovanje, planiranje puta i sve što ide uz to, zato se trudimo da vam putovanje olakšamo. To nije slučaj kada je u pitanju parking na aerodromu.

Parking na aerodromu nema evidenciju slobodnih mesta, tako da mesto možete potražiti samo na licu mesta. Taj problem smo na našem parkingu rešili online rezervacijama, gde u najkraćem roku dobijate potvrdu rezervacije, tako da ne morate razmišljati u putu i gubiti vreme na potragu za parking mestom.

Ono o čemu najviše vodimo računa, to je bezbednost vašeg mezimca. Naš parking je ograđen, kompletno osvetljen i pod video nadzorom. Na parkingu se u svakom trenutku nalazi minimum jedan član obezbeđenja, tako da možete biti sigurni da ćete vaše vozilo preuzeti u istom stanju kao što ste ga ostavili.

Sky parking na aerodromu – Jednostavno, brzo i sigurno

Ukoliko do sada još niste koristili naše usluge, u ovom delu objasnićemo kako funkcioniše Sky parking na aerodromu.

Pre polaska na aerodrom, a najbolje dan ili dva ranije, pošaljite rezervaciju online putem našeg sajta, pozivom na telefon, porukom na whatsapp-u ili viber-u.

Način kontaktiranja možete sami odabrati, odgovor ćete dobiti u roku od 5 minuta. Ukoliko ima slobodnih mesta, dobićete poruku sa potvrdom o rezervaciji i detaljnim uputstvom gde se nalazi parking i kako doći do njega.

Na parking dođite minimum 10 minuta pre planiranog check-in. Pri dolasku na parking naše osoblje će prebaciti prtljag u službeni automobil kojim će vas transportovati do aerodroma. Kada stignete papirologija će već biti spremna, potrebno je par minuta to regulisati i odmah vas vozimo na check-in. Sky parking se nalazi na svega 3 minuta vožnje do glavnog terminala.

Vaša kola će na našem parkingu biti potpuno obezbeđena. Parking radi 24/7h, u svakom trenutku se na licu mesta nalazi minimum jedan član obezbeđenja, a parking je kompletno ograđen i osvetljen. Svaki deo parcele je pod video nadzorom koje obezbeđenje nadgleda, a kako bi vi bili još sigurniji, dobijate link da sami možete gledati u svakom trenutku uživo kameru koja snima vaš auto. Tako da ne morate razmišljati o njemu, možete sami da se uverite da je sve ok, i da se prepustite uživanju.

U povratku potrebno je da nam dostavite vreme poletanja i broj leta kako bi vas naš vozač čekao na aerodromu. Službenim automobilom prevozimo vas do parkinga, izvršavamo naplatu i vi možete odmah krenuti.

Nudimo i neke dodatne usluge. Ukoliko pre polaska na aerodrom niste stigli da operete kola, ili je u toku boravka na parkingu padala kiša, nudimo mogućnost pranja automobila na samom parkingu.

Takođe, ukoliko stižete kasno ili ste od puta jako umorni pa ne želite odmah da vozite, možete koristiti naše sobe za prenoćište u Surčinu

Cene parkinga na aerodromu u Beogradu

Još jedan od razloga zašto je bolje izabrati Sky parkingu u odnosu na zvanični parking aerodroma je cena. Pored svih gore navedenih razlika u korist našeg parkinga, naše usluge su i jeftinije.

Dnevna parking karta na Sky parkingu zavisi od ukupnog broja dana. Najjeftinija dnevna karta može biti 200 dinara za period od 30 i više dana, a 700 dinara za period od 24h. Na zvaničnom parkingu je cena fiksna 1000 dinara po danu, bez obzira na ukupan broj dana provedenih na parkingu, a za taj novac nećete biti sigurni da li je vaš automobil potpuno bezbedan.

Cenovnik Sky parkinga pogledajte u tabeli. U tabeli se nalazi ukupna cena usluge za određeni broj dana. Za period od 30 i više dana, cena po danu je 200 dinara. Ne postoji vremensko ograničenje, a novi dan se obračunava na svakih 24h od trenutka ostavljanja vozila.

Sky parking ko[ta manje nego parking na aerodromu

Na našem parkingu možete platiti uslugu kešom, karticom, a takođe možete zatražiti gotovonski račun ili fakturu. Nudimo vam sve mogućnosti, na vama je da izaberete onu koja vama najviše odgovara.

Saznajte zašto smo najbolje ocenjeni parking na aerodromu

Ukoliko smo neku informaciju propustili u tekstu, a vama je potreban odgovor, kontaktirajte nas u bilo koje doba dana i noći, rado ćemo rešiti sve vaše nedoumice.

Na našem sajtu možete pogledati galeriju u kojoj se nalaze fotografije parkinga i snimci sigurnosnih kamera. Pri sledećem putovanju pružite nam poverenje i mi ćemo učiniti sve da vam olakšamo put.

Оставите коментар

Scroll to Top